Sport

Ben jij ook helemaal gek van sport? Zowel sportend Nederland als wereldwijde grote sportevenementen. Dan ben jij ongetwijfeld een persoon die graag alles in de gaten houdt binnen deze sport. Het in de gaten houden van de categorie “Sport” in zijn breedste zin is mogelijk bij Jong Nieuws doordat wij voor jou een pagina hebben ontworpen met enkel sport nieuws. Met enkel nieuws over sport bedoelen we ook daadwerkelijk dat er geen andere nieuwsartikelen voorbij zullen komen. Wanneer jij alles over sport wilt weten, dan bezoek jij Jong Nieuws!

Vele sporten op een pagina

De nieuwswebsite van Jong Nieuws voorziet jou van allerlei nieuws in de sportwereld. Bij nieuws over sport kun je allerlei kanten op denken. Zo is het natuurlijk mogelijk om simpelweg te denken aan grote sportverenigingen in Nederland zoals voetbalclub AFC Ajax of teams bij andere sporten waaronder wielrennen, schaatsen en atletiek. Ook kunnen nieuwsartikelen voorbij komen die te maken hebben met de organisatie van de Olympische Spelen, de nieuwe basketbal topper uit de Verenigde Staten of  een nieuwe sportgame voor op de consoles.

Jong Nieuws Sport, jou vaste prik

Bij deze website is het mogelijk om op ieder moment voorzien te worden van het laatste sport nieuws. Zo kom jij niet allerlei andere nieuwsartikelen tegen die je totaal niet interesseren en blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurd binnen de wereld sport. Van regionaal tot aan internationaal sportniveau, alles is te vinden bij Jong Nieuws Sport. We hopen je vaak terug te zijn bij dit schitterende sport nieuwsoverzicht.

Artikelen

Schitterend debuut voor Super Mario

Eindelijk was het zover, Mario Balotelli en zijn droomclub AC Milan werden aan elkaar gebonden. AC Milan maakte ongeveer 17 miljoen euro over naar Manchester City en daarmee werd de deal beklonken. Het enfant terrible liet direct van zich spreken bij zijn debuut tegen Udinese.

Met twee doelpunten bezorgde de Italiaanse spits zijn c

Lees meer...

Ajax huurt talentvolle aanvaller van Barcelona

Op het laatste moment heeft AFC Ajax zich weten te versterken met aanvaller Isaac Cuenca van FC Barcelona uit Spanje. Isaac Cuenca komt per direct over van de Catalaanse club en blijft in Amsterdam spelen tot minimaal 1 juli 2013.

De 21-jarige buitenspeler geeft Ajax' hoofdtrainer Frank de Boer meerdere mogelijkheden voor

Lees meer...