Recreatie

Wil jij altijd op de hoogte te zijn van het laatste vakantie nieuws en op de hoogte zijn van de leuke vakantie plekken over de hele wereld, dan dien je JongNieuws te volgen. Wij hebben beschikken namelijk altijd over het laatste nieuws omtrent recreatie en buiten dat hier vakanties onder vallen, valt er natuurlijk nog veel meer onder. Wat dacht je van de leukste pretparken, mooie museums en andere bezienswaardigheden die je kan bezoeken om even tot rust te komen.

Maak een keuze voor rust of actieve vakantie

Dat het heerlijk is om op vakantie te gaan dat weet natuurlijk iedereen, lekker genieten van de zon of juist alle mooie monumenten bezoeken in de stad het kan allemaal gedurende een vakantie. Er zijn ook mensen die kiezen voor een actieve vakantie en dus een gaan wandelen, fietsen of skiën. Ook is het mogelijk om te gaan voor een combinatie van een relax en actieve vakantie, de ene dag ga je lekker fietsen door het bos en de andere dag lekker op het strand liggen. De wereld biedt ons vele mooie plekken die we kunnen bezoeken en kunnen ontdekken wat dacht je van een mooie vakantie naar Amerika of toch naar Azië.

Blijf op de hoogte van het laatste vakantie nieuws

In ons nieuwsoverzicht vind je altijd het laatste nieuws omtrent de mooiste vakantie bestemming, maar ook unieke plekken en de plaatsen die over de hele wereld het meest worden bezocht. Blijf op de hoogte van het pretpark dat de meeste bezoekers kreeg of juist het vakantieland dat je dit jaar beter niet kan bezoeken. Je ontdek het allemaal hier online bij JongNieuws.nl !

Artikelen

Ontdek de goedkoopste steden

De jaarlijkse lijst met duurste steden is weer gepubliceerd. En wat blijkt de Japanse steden eindigen hoog in de lijst. Dus als je lekker goedkoop op vakantie wilt dan weet je waar je niet heen hoeft te gaan. En ook het land van de backpackers is niet meer wat we dachten, op de derde plek van de lijst staat namelijk Sydney genoteerd. Op de vi

Lees meer...

Ook drukke reizen goed voor de gezondheid

Op vakantie gaan en genieten van alle luxe is goed voor onze gezondheid. Natuurlijk vermoeden we dit al maar nu is het gebleken uit onderzoek. Een vakantie is voor verschillende aspecten goed voor ons zo zou het ons slaappatroon verbeteren, kan het je bloeddruk verlagen en is het een verstrekking voor je relatie. Daarnaast werkt een vakantie

Lees meer...