Muziek en film

Top 40, dance, Adele en geluid, zo maar een aantal termen die onlosmakelijk verbonden zijn met muziek. Voor vele is muziek een uitlaatklep, voor de ander is het puur genieten, ontspannen en even helemaal tot zichzelf komen. Waar voor sommige mensen muziek deze functie heeft, hebben andere juist meer met films en zijn termen zoals James Bond, Drama en Oscar meer van toepassing. Het opzetten van een film of het bekijken van een film heeft voor vele mensen een ontspannende functie, een genot waarbij men even helemaal tot zichzelf is. Wat je affiniteit met muziek en films ook zijn, ieder persoon ervaart films en muziek op zijn eigen manier.

Het wereldje van muziek en film

Wie kent Hollywood niet? Een plaats waar alles draait om films en filmsterren. Alhoewel er niet direct een Hollywood voor muziek is, blijft dit een punt waar wereldwijd veel aandacht aan besteed wordt. Steeds weer gebeuren er nieuwe dingen in de muziek- en filmwereld zoals onthullingen, bekendmakingen, introducties en nog veel meer. Van al deze ontwikkelingen willen we op de hoogte blijven. Speciaal voor de personen die zich interesseren in deze wereld, op de hoogte willen blijven van de nieuwste muziek en films en alles willen weten over filmsterren en de beste zangers en zangeressen hebben we een nieuwsoverzicht gemaakt.

Nieuwsoverzicht voor muziek en films

Om op ultieme en maximale wijze op de hoogte te blijven van alles wat er speelt in de film- en muziekwereld hebben wij een nieuwsoverzicht voor je opgesteld. Hierin komen de leukste nieuwsartikelen voor die alles te maken hebben met muziek en films. Hier zullen bijvoorbeeld de leukste nieuwste muzieknummers naar voren komen, maar worden er ook artikelen geplaatst over gênante acties van artiesten. Voor de films bieden we nieuws over enerzijds de shortlist van de Oscar's en aan de andere kant de relaties van filmsterren. Kortom: je komt alles te weten wanneer je dit nieuwsoverzicht in de gaten houdt speciaal over muziek en films.

Artikelen

Steven Spielberg neemt prijs in ontvangst

De Golden Eddie valt dit jaar in de handen van regisseur Steven Spielberg die staat voor Filmmaker van het Jaar. Hij zal deze prijs in ontvangst nemen op de Eddie Awards van dit jaar. De vereniging American Cinema Editors (ACE), uitreiker van de awards, bestempeld Steven Spielberg als waardevolle schat voor de filmwereld.

Ste

Lees meer...

Optreden Adele bij Oscars staat vast

Zojuist is heeft zangeres Adele bevestigd dat ze op zal treden tijdens de uitreikingen van de Oscars van 2013. Naast dat ze zal optreden is ze tevens genomineerd voor een Oscar, met haar filmlied Skyfall van de gelijknamige James Bond-film dingt ze mee naar de prijs. Ook is al bekend dat ze hetzelfde nummer ten gehore zal brengen op 24 februa

Lees meer...