Health

Ben jij zeer geïnteresseerd in ontwikkelingen rondom onderwerpen die te maken hebben met health? Ben jij op zoek naar een overzicht waar je terecht kunt om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen rondom dit health? Dan ben jij in beide gevallen bij JongNieuws.nl op het juiste online adres! Op deze website hou je zeer eenvoudig nieuws en informatie bij die jou interesseert, je wordt daarbij ook niet lastig gevallen door ander nieuws.

Enkel en alleen Health

Heb jij inmiddels wel genoeg van alle ontwikkelingen in de politiek en wil je hier helemaal niet meer door lastig gevallen worden. Hoef jij echt niet te weten wie nu weer geblesseerd is in de voetbalwereld en wie ontevreden is over zijn status? Ben jij ook helemaal klaar met nieuws waar jij niets aan hebt? Dan hebben wij voor jou een ideale pagina. Op deze pagina tref je alleen nieuws dat jou interesseert, dit zijn allerlei nieuwsartikelen in de categorie health met hierbij passende onderwerpen.

Health ten voeten uit

Een aantal onderwerpen die health typeren zijn onderwerpen zoals roken, sport en voeding. Voor velen is roken in dit rijtje een zeer opvallende, toch hoort roken bij gezondheid en daarom bij health. Bij voeding komen onder andere allerlei nieuwsartikelen voorbij over dieet, gezond eten, allergieën en afslanken. Wanneer er over sport gesproken wordt, dan kan dit zowel zijn in de vorm van het verzorgen van je geest en lichaam, als in de vorm van het creëren van spiermassa. Hou vanaf nu het nieuwsoverzicht in de gaten en lees enkel het nieuws dat jou interesseert.

Artikelen

Een kop koffie, uw portie gezondheid!

Voor zij die dachten dat koffie ongezond is, zitten er flink naast, want het zwarte goud blijkt wel degelijk zijn positieve bijwerkingen te hebben op uw gezondheid. U moet zich niet langer zorgen maken over die ongezonde levensstijl met meerdere koppen koffie per dag, Uit onderzoek blijkt dat koffie in beperkte mate we

Lees meer...

Het negatieve effect van televisie kijken op kinderen

Uit onderzoek van de Universiteit van Auckland is voort gekomen dat 's avonds televisie kijken invloed heeft op de slaap van kinderen. Wanneer kinderen een lange tijd televisie kijken voordat ze te bed gaan, duurt het voor de kinderen ook langer om in slaap te geraken.

Naar de mening van de onderzoekers zal het slaapgedra

Lees meer...

Meer dan 75% van de rokers wil stoppen

Uit onderzoek van MeMo2 in opdracht van Novartis Consumer Health Nederland is gebleken dat ruim driekwart van de mensen die rookt liever wil stoppen. Belangrijke redenen van deze groep zijn het inzetten van een gezondere levensstijl en de stijgende prijs van het roken. Opvallend is dat 11% hoopt op een beter seksleven door het stoppen met rok

Lees meer...