Fashion

Ben jij helemaal fashion addicted en wil jij op ieder moment op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de fashion wereld? Lees dan snel verder en overtuig je zelf van gebruik van de website jongnieuws.nl! Heb jij interesse in de laatste mode trends die overkomen uit Italië zoals het dragen van de nieuwste kleuren, de leukste kledingstukken en de beste combinatie? Jij houdt je daarnaast ook bezig met de styling van jezelf op gebieden zoals kleding, kapsels, make-up en uitstraling. Kortom: jij bent helemaal fashion verliefd en wilt hier alles over weten en zo snel mogelijk ook!

Al het nieuws op een plek

Om het voor jou eenvoudig te maken om alle innovatie en mode trends te volgen, hebben wij speciaal voor de fashion liefhebber een speciaal nieuwsoverzicht opgesteld. In dit nieuwsoverzicht kom jij enkel nieuwsartikelen tegen die jou interesseren en voor jou van toepassing zijn. Hier kom jij geen gekke nieuwsberichten tegen over een president die gelinkt wordt met criminele activiteiten, hier zal jij geen nieuwsartikel tegenkomen met “Rotterdamse voetbalclub Feyenoord zakt weer door het ijs” en ook kom jij geen informatie die te maken heeft met de zoveelste nieuwe game. Nee, wij brengen je liever op de hoogte van de nieuwste guess kleding Sale of met injeans mode trends. Echt mode nieuws dat er ook nog eens toe doet voor jou. Hou deze pagina dus regelmatig in de gaten om niks te missen. Er gebeurd namelijk enorm veel!

Fashion en niets anders

Om jou te kunnen voorzien van de laatste nieuwtjes in de fashion wereld en jou tevens te voorzien van de beste mode tips zet het team achter JongNieuws.nl zich op volle sterkte in. Constant is het team op zoek naar interessante nieuwsartikelen en de laatste trends in de fashion wereld. Zo blijf jij eenvoudig op de hoogte van al het nieuws door enkel deze plek te bezoeken.

Artikelen

Kate Hudson maakt carrierestap naar mode

De 33-jarige actrice gaat een nieuwe stap zetten in haar al zo succesvolle carrière, Kate Hudson gaat zich richten op de modewereld. Ze heeft direct een deal gemaakt met Ann Taylor, het bekende modelabel. Naast dat Kate het gezicht wordt van het modemerk, gaat ze ook een een kledinglijn voor Ann Taylor ontwerpen. Deze kledinglijn gaat

Lees meer...

Televisieserie voor Rihanna over mode

Rihanna, het multitalent, gaat een televisieserie maken over mode, in deze serie zal ze te boeken staan als uitvoerend producent maar laat ze ook haar eigen gezicht zien. De televisieserie zal te werk gaan onder de naam Styled to Rock. De mode serie zal dit jaar nog op de televisie verschijnen.

Twaalf talentvolle mode ontwerp

Lees meer...