Business

Van harte welkom bij de pagina nieuwsoverzicht in de categorie business aangeboden door de website JongNieuws.nl. Je bent momenteel op de perfecte pagina om in een oogopslag alles te weten te komen over business en alles wat hierbij hoort. In deze categorie nieuwsoverzicht tref jij het laatste nieuws over onderwerpen zoals verzekeraars, banken, Europese Unie, de crisis en natuurlijk de koopkracht. Zo zorgt het team achter deze website ervoor dat jij weet waar je moet zijn, dat jij je op je gemak voelt en dat jij ook daadwerkelijk treft waarnaar je op zoek bent.

Enkel business nieuws

Wanneer jij op zoek bent naar het laatste nieuws in de business wereld, dan krijg je meestal hele overzichten van het laatste nieuws. Misschien ben jij hier wel helemaal niet naar op zoek. Het is goed mogelijk dat jij helemaal niet lastig gevallen wilt worden met een nieuw record friet bakken in het westen van Wit-Rusland, de temperatuurverschillen tussen Finland en Zweden of de presentaties van die ene Nederlandse basketballer die nog in Amerika te vinden is. Wij hebben enkel en alleen nieuws over interessante business onderwerpen, wij hebben enkel nieuwsartikelen die jou interesseren.

Inzet van het team

Het team achter de website van Jong Nieuws zet zich voor de volle honderd procent in om jou te voorzien van alle ontwikkelingen in de business wereld. De nieuwsberichten hebben de meest uiteenlopende onderwerpen, maar zullen altijd gerelateerd blijven. We plaatsen zowel nieuwsartikelen als nieuwe cijfers over bijvoorbeeld wijzigingen in de koopkracht of ontwikkelingen in de recessie. Alles bij elkaar blijft deze een categorie die jij ongetwijfeld in de gaten moet blijven houden!

Artikelen

Openingsverlies weggewerkt door AEX

De Amsterdamse beurs wist op woensdagmorgen het start verlies weg te werken. Dit was niet enkel het geval in Amsterdam bij AEX, ook beurzen in andere Europese delen toonden een kleine winst. Bij AEX zette KPN, de telecomconcern, de ingezette daling door. In de vroege handel noteerde Amsterdam een onveranderd puntenaantal van 348,35.
<

Lees meer...

IBAN nog niet bij heel mkb doorgevoerd

Op dit moment is nog steeds niet heel mkb Nederland voorbereid op de overstap naar IBAN, het nieuwe internationale bankrekeningnummer dat langer en onder andere daarmee veiliger is. Vijftien procent van mkb Nederland heeft software, systemen en administratie nog niet omgezet naar de nieuwe bankrekeningnummers.

Volgens de cent

Lees meer...