Beroemdheden

Celebrities, actrices en acteurs, zangers en zangeressen, boybands en nog veel meer soorten beroemdheden vanuit binnen- en buitenland, ze komen allemaal voorbij bij de nieuwsflash in de categorie “beroemdheden”. Deze categorie nieuwsartikelen is dan ook enkel bedoeld voor al het nieuws over beroemdheden uit Nederland en internationale beroemdheden. Zo volg jij hier internationale supersterren zoals Rihanna, Brad Pitt, Johnny Depp, Chris Brown, Beyoncé en natuurlijk Justin Bieber. Ook de Nederlandse showsterren kunnen we niet vergeten zoals Gerard Joling en Barry Atsma, maar ook komt er nieuws voorbij over wereldsterren uit Nederland zoals Afrojack (Nick van der Wall) en Carice van Houten.

Shownieuws en verder niets

Bij deze nieuwsartikelen verzameling gaan we je niet lastig vallen met allerlei ander nieuws. Jong Nieuws.nl beperkt zich hier tot het aanbieden van relevant shownieuws wat jou interesseert. Op vele plaatsen is het zo dat jij lastig wordt gevallen met nieuws van slecht lopende economieën. Ook komen daar vaak nog wat irritante sportweetjes en nieuwtjes tussendoor. Om maar niet te beginnen over het gerommel binnen de vaderlandse politiek. Hier lees je alleen nieuws over beroemdheden en verder niets.

Al het laatste nieuws op een plaats

Omdat dit de plaats is waar jij op de hoogte wordt gehouden over al het nieuws over beroemdheden en niets anders, hoef jij ook maar 1 plaats in de gaten te houden. Wij hopen dat we je voldoende nieuws kunnen bieden in de showbizz en alle beroemdheden aan bod te laten komen. We zien je graag vaak terug bij JongNieuws.nl!

Artikelen

Playbackshow Beyonce

Beyoncé ontving enorm veel positief kritiek naar aanleiding van haar optreden bij de inauguratie van Obama. Ze zong op dit schitterende evenement het Amerikaanse volkslied dat bekend staat als The Star-Spangled Banner. Nu blijkt dat de 31-jarige zangeres deze dag een playbackshow opvoerde, het volkslied werd niet live ten gehore gebrac

Lees meer...

Relatie Sylvie en Rafael van der Vaart definitief over

Op 2 januari 2013 gaf het showbizz koppel reeds aan een einde te maken aan het huwelijk dat al zeven jaar lang stand hield. De reden van dit besluit is nog steeds niet bekend en lijkt, ondanks vele pogingen, ook niet bekend te worden gemaakt. Inmiddels heeft de moeder van Rafael aangegeven dat de liefdes relatie over en uit is.

Lees meer...