Flash gokkasten spellen

Een van de spellen die de laatste jaren enorm populair via internet zijn geworden zijn de online speelautomaten. Deze flash games zijn een aparte tak van sport in het flash game genre. Niet in de laatste plaats omdat ze puur op volwassenen zijn gericht en je er vaak de mogelijkheid op hebt met echt geld op te gokken. En daardoor zijn er natuurlijk ook echte prijzen op de winnen. Maar hoe werkt het eigenlijk? Dat leggen we je graag even uit.

Het spel uit de speelhal

Gokkasten ken je ongetwijfeld wel uit de speelhal. Met een basisspel en een topspel moet je meer credits bij elkaar zien te spelen, dan je in de machine hebt gestopt. Eigenlijk is het spelconcept natuurlijk heel erg simpel. Met 3 rollen waarop figuren staan moet je combinaties zien te maken. Dat wil zeggen dat op een winlijn 3x hetzelfde figuur moet komen om een prijs te winnen. Dit is in het basisspel. In het topspel kun je oo meerdere winlijnen tegelijk activeren. Je moet dan echter wel ook meer credits inzetten. Bij winst is je winst dan normaal ook hoger. En omdat je meerdere kansen hebt om een combinatie te maken is die kans natuurlijk ook groter.

Online gokkasten spellen spelen

Online werkt het gokkasten spel precies hetzelfde. Het grote voordeel van online spelen is dat je kans op winst veel groter is. Hoe zit het namelijk: online fruitautomaat lijnen als Fruitkings, VIP Powerlounge en Eurocazino hebben veel minder onderhoudskosten. Daardoor blijft er voor jou als speler veel meer over. En door de gratis speelmogelijkheid is het ook nog eens voor iedereen weggelegd. Je hoeft nu niet bang te zijn grote geldbedragen te verliezen. Speel gewoon gratis, want gratis is het spel net zo leuk. Uittesten? Wij hebben enkele leuke websites voor je verzameld waar je de online gokkasten direct zelf kunt uitproberen. En bevalt het spel je, dan kun je vaak ook nog eens profiteren van leuke welkomst bonus aanbiedingen, waarmee je extra geld op je storting krijgt.

Veel plezier!